Kozijnen plaatsen voor nieuwbouw

Nauwkeurigheid en het nakomen van afspraken zijn de sleutel in nieuwbouwprojecten. Als opdrachtgever voorziet u ons van de benodigde gegevens, die wij op onze beurt gebruiken voor het produceren van de houten kozijnen. U bepaalt wat u van ons nodig heeft en wij leveren. Of het nu gaat om advies, metingen, productie, plaatsen of een combinatie daarvan.

Lees verder

Direct aan de slag?

Kozijnen plaatsen voor nieuwbouw

Nauwkeurigheid en het nakomen van afspraken zijn de sleutel in nieuwbouwprojecten. Als opdrachtgever voorziet u ons van de benodigde gegevens, die wij op onze beurt gebruiken voor het produceren van de houten kozijnen. U bepaalt wat u van ons nodig heeft en wij leveren. Of het nu gaat om advies, metingen, productie, plaatsen of een combinatie daarvan.

Lees verder

Direct aan de slag?

QRM-methode

Open, heldere communicatie en het motto ‘afspraak is afspraak’ zorgen voor het uitblijven van frustraties of onduidelijkheden in uw nieuwbouwproject. Wesselink Kozijnen heeft het volledige werkproces ingericht volgens de QRM-methode. Deze Quick Response Manufacturing methode optimaliseert ieder stuk van het werkproces op het gebied van efficiëntie, waardoor nauwkeuriger en effectiever gewerkt wordt. Denk hierbij aan het juist beheersen van de voorraden, maar ook duidelijke communicatie is van groot belang voor de QRM-methode.

Als opdrachtgever bent u door de QRM-werkwijze van Wesselink Kozijnen verzekerd van duidelijke afspraken en van houten kozijnen op maat en van de beste kwaliteit.

Keurmerken en certificeringen

Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze producten, hechten we veel waarde aan keurmerken en certificaten. Dit geeft u de garantie dat uw geveltimmerwerk goed en duurzaam is. Wesselink Kozijnen is aangesloten bij of is gecertificeerd volgens:
– Timmerselekt Groep
– STIP
– KOMO-certificaat
– VCA
– Politiekeurmerk
– SGT/Hout 100%

Productieproces

Het productieproces van Wesselink Kozijnen is ingericht volgens de QRM-methode, wat inhoudt dat al het houtwerk zo efficiënt en snel mogelijk wordt geproduceerd en klaargemaakt voor transport. Iedere sponning wordt apart ingegeven in de CNC-machine, dus het is heel gemakkelijk om enkele kozijnen te maken. Maar ook het produceren van grotere hoeveelheden van dezelfde artikelen is voor ons eenvoudig met de modernste technieken waarmee wij werken. In nieuwbouwprojecten zijn de afmetingen van de kozijnen en ander gevelwerk minder gevoelig voor afwijkingen. Dit houdt in dat het nawerk minimaal is, maar veel arbeid blijft handwerk. Zo worden de kleuren handmatig gespoten en het samenstellen van grotere houtwerken middels lijmwerk met de hand gedaan.

Afhankelijk van uw wensen voorzien wij het hout- en gevelwerk met beglazing en kitten we de kozijnen keurig voor u af in de gewenste RAL-kleur. Natuurlijk regelen wij het transport van de kozijnen en wanneer u dat wilt, vangen onze specialisten het transport bij u op locatie op, zodat zij het voor u kunnen plaatsen.

Het blijft altijd uw keuze waarvoor u Wesselink Kozijnen inschakelt. Wij zijn uw allround bedrijf voor al uw houten gevelwerk, maar kunnen u ook ontlasten met een gedeelte van het traject.

Nieuwbouwprojecten

De afgelopen 50 jaar hebben we de nodige ervaring opgedaan in de nieuwbouwsector. De huidige woningmarkt vraagt om steeds meer woningen. Veel gemeenten maken plannen of realiseren grote nieuwbouwprojecten. Wesselink Kozijnen is hiervoor uw uitgesproken partner. Ook wanneer u als particulier uw eigen droomhuis gaat bouwen, is het verstandig om ons in te schakelen om gegarandeerd de beste kozijnen in uw woning te plaatsen. In de afgelopen jaren hebben we maar liefst 100 nieuwbouwwoningen in Arnhem van houten kozijnen voorzien. In Rosmalen omvatte het nieuwbouwproject 32 woningen, waar in Veenendaal het project 26 woningen telde en in Wijdenes werden 16 huizen gerealiseerd.

Maar ook bij op zichzelf staande projecten werd Wesselink Kozijnen betrokken. Zoals het nieuwgebouwde kantoor van de KNVB in Zeist of een volledig nieuw schoolgebouw in Nijkerk. In Kijkduin plaatsten we complete puien in een nieuwe, moderne patiowoning. Dit particuliere nieuwbouwproject bestond voor Wesselink Kozijnen uit gestapelde kozijnen, vanwege de enorme hoogte van de pui. In de hoogte opgetrokken, grove houten profielen geven de bewoners een prachtige lichtinval en het huis een indrukwekkend uiterlijk.

Voor ons is de grootte van het nieuwbouwproject niet bepalend, maar de wens van u als opdrachtgever staat centraal. Wij kunnen werken met de door u opgegeven informatie, maar ook kunnen we zelf de benodigde informatie komen halen en meten.

Contact

Wij zijn benieuwd naar uw nieuwbouwproject en de specificaties daarvan. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe we u van dienst kunnen zijn.

Particulier

Heeft u plannen om uw eigen huis te gaan bouwen en heeft u zelf de touwtjes in handen? Ook met particuliere nieuwbouwprojecten weten wij raad. Door de QRM-werkwijze zijn wij experts in het produceren van kleine hoeveelheden houten kozijnen. Schroom niet om een offerte aan te vragen via de website, te bellen of te mailen. Wij horen graag van u.

Renovatie

Staat u aan de start van een renovatie? Als renovatiespecialist kunnen wij u zeker helpen! Wesselink Kozijnen kan niet wachten om aan de slag te gaan voor u, dus neem direct contact op.

Omdat wij persoonlijk contact ook in (grotere) nieuwbouwprojecten erg belangrijk vinden, vragen we u om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We zullen dan allereerst telefonisch wat technische specificaties met u doornemen, uw wensen helder krijgen en bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.
Wanneer u als particulier een nieuwbouwwoning of -pand gaat realiseren met behulp van een aannemer, dan kunt u zelf contact met ons opnemen of uw aannemer die verantwoordelijkheid geven. Wij zijn gewend om te werken met een diversiteit aan opdrachtgevers. Daarna komen we graag op locatie kijken, als u dat wenselijk acht, zodat we een persoonlijke kennismaking en een beter zicht op uw vraag hebben.

Hoge kwaliteit kozijnen

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Ruim 50 jaar expertise

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Uitstekende aftersales service

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Onze timmerfabriek

Onze timmerfabriek

Wesselink Montage is een onderdeel binnen de Wesselink Groep, wij monteren houten kozijnen die wij zelf inmeten, uitwerken en produceren. Daarnaast doen wij bouwkundige werkzaamheden voor onze opdrachtgevers indien gewenst. Houtrotherstel en onderhoud aan houten kozijnen uit, dit alles met een betrouwbaar team, bestaand uit vaste en gediplomeerde medewerkers die al jaren hun handen nergens voor omdraaien en wie geen uitdaging te groot is. Wij zijn een gediplomeerd bedrijf en in het bezit van VCA. We werken volgens de voorschriften die gelden in de branche. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf, zo dragen wij bij aan een stukje maatschappelijk ondernemen.

Onze timmerfabriek

Over Wesselink Kozijnen

In de A12-regio van Doetinchem tot en met Amsterdam is Wesselink Kozijnen al meer dan 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

  • Werken volgens de QRM-methode
  • 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten
  • Hoogwaardige producten,en het beste advies
Meer weten over Wesselink Kozijnen?

Al ruim 50 jaar kwaliteit, gecertificeerd & aangesloten bij: