Wesselink Kozijnen is uw partner voor houten kozijnen in de regio Doetinchem.

De gehele A12-regio van Doetinchem naar Amsterdam en zelfs daarbuiten, is het werkgebied van Wesselink Kozijnen. Geen opdracht is ons te veel en geen kozijnvraag is ons vreemd.

Lees verder

Direct aan de slag?

Wesselink Kozijnen is uw partner voor houten kozijnen in de regio Doetinchem.

De gehele A12-regio van Doetinchem naar Amsterdam en zelfs daarbuiten, is het werkgebied van Wesselink Kozijnen. Geen opdracht is ons te veel en geen kozijnvraag is ons vreemd.

Lees verder

Direct aan de slag?

Particuliere projecten met houten kozijnen regio Doetinchem

Hoog Keppel

In een particuliere woning verving Wesselink Kozijnen de volledige pui met houten raamwerk inclusief het glaswerk. De vraag bestond uit het verbreden van de deuren om de woning rolstoeltoegankelijk te maken.

De glaspui inclusief deuren werd in zijn geheel verwijderd. In het ontstane gat plaatste Wesselink Kozijnen een volledig nieuwe glazen pui met houten raamwerk inclusief bredere deuren. Zelfs de roedes lopen door.

Hengelo

In renovatieprojecten komt het voor dat het vervangen van kozijnen een uitdaging is, omdat de raamwerken een dragende functie in de bouwconstructie hebben. Voor dit soort projecten, net als in Hengelo, maken we gebruik van zogeheten inhaakkozijnen die volledig worden afgemonteerd door ons.

In dit project waren de bestaande kozijnen van goede kwaliteit, waardoor we houten kozijnen produceerden die ín de bestaande kozijnen werden geplaatst. Dit betreft een onzichtbare vernieuwing van het raamwerk met nieuw glas, betere isolatie en gebruikersvriendelijkheid.

Kijkduin

Voor een nieuwbouwhuis aan het strand was de vraag om een grove pui te maken van een enorme lengte. We maakten voor deze patiowoning een gestapelde constructie van grote profielen die de hoogte in ging. Natuurlijk werd deze constructie uit het kwalitatief beste hout geproduceerd en volledig veilig geïnstalleerd

Renovatie

Als renovatiespecialist is Wesselink Kozijnen meester in het herstellen en vernieuwen van houten gevelwerk. Wij zien het als een eer om mee te mogen werken aan het renoveren van panden om de originele uitstraling terug te geven aan wijken of gebouwen.

Een aantal projecten waarin we een groot aandeel hadden:

– Ripperda Kazerne
– Kousenfabriek Waalwijk
– Orteliuskade Amsterdam
– Heiligen huisjes Haarlem
– Mercatorbuurt Amsterdam
– Schimmelstraat Amsterdam
– Carrillonstraat/Mauvestraat Amsterdam
– Gentiaanbuurt Amsterdam

Productie op maat voor uw houten kozijnen in de regio Doetinchem.

Vanwege onze QRM-werkwijze, keurmerken en ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor uw renovatieproject. We behandelen elk houten kozijn of gevelwerk individueel en hebben ons productieproces daarop ingericht. Afwijkende maten -vanwege togen of scheefbouw-, aanvullende profielen en sierwerk zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. De basis leggen we digitaal met behulp van de CNC-machine. Alles wat extra aandacht nodig heeft, gebeurt handmatig met een freesmachine. Ook het afmonteren en op kleur brengen is handwerk. Ieder stukje hout wordt apart geproduceerd, aanvullende behandeld en pas later samengevoegd tot een compleet kozijn.

Nieuwbouw

Nieuwbouw is nodig voor de aanpak van woningtekort en om bedrijven te huisvesten. Wesselink Kozijnen werkt hier heel graag aan mee.

Onze QRM-methode behandelt alle onderdelen van een kozijn apart, maar omdat nieuwbouw vaak niet geplaagd wordt met afwijkingen als scheefbouw of togen, is het handmatige extra werk niet nodig. Dit houdt de snelheid en accuratesse in het traject van produceren. Ieder kozijn wordt uiteindelijk heel nauwkeurig afgemonteerd en voorzien van hang- en sluitwerk en uiteindelijk gebundeld op transport gezet. Een aantal nieuwbouwprojecten waarin Wesselink Kozijnen de houten gevelwerken heeft gemaakt:
– 100 nieuwbouwwoningen in Arnhem
– 32 woningen in nieuwbouwproject in Rosmalen
– 26 nieuwe huizen in Veenendaal
– 16 huizen in een project in Wijdenes
– Nieuwbouw kantoor KNVB te Zeist
– Schoolgebouw in Nijkerk
– Patiowoning Kijkduin

Keurmerken voor houten kozijnen in de regio Doetinchem

TimmerSelekt Groep

Innovatie in houten producten, concepten en diensten.

FSC keurmerk

Forest Stewardship Council geeft de garantie dat het gebruikte hout volledig uit verantwoord beheerde bossen komt.

STIP

De eis dat alleen gewerkt wordt met volledig verantwoord geproduceerd hout.

KOMO-certificaat

Het bewijs dat kwaliteit geleverd wordt.

VCA

De basis om iedere werknemer elke dag veilig en gezond te laten werken.

SGT-garantie/Hout 100%

Stichting Garantiefonds voor Timmerwerken geeft een verzekerde garantie van 10 jaar op timmerwerk.

Politiekeurmerk

Bewezen effectief tegen inbraak.

Houtsoorten

Wesselink Kozijnen werkt alleen met verantwoord geproduceerd hout.

Accoya

Stabiel, slijtvast en uitvoerig getest op duurzaamheid.

Sapeli mahonie

Met een matig grove nerf kleurt dit hout naar diep roodbruin.

Meranti

Vergrijst niet, is duurzaam en goed te bewerken.

Beuken

De meest gangbare loofboomsoort voor de Nederlandse industrie.

Grenen

Hout afkomstig uit naaldbomen.

Wesselink Kozijnen voor uw houten kozijnen in de regio Doetinchem

U bent bij Wesselink Kozijnen aan het juiste adres voor al uw houten gevelwerk. Van advies en productie tot aan transport en montage. Als allround montagebedrijf kunt u bij ons terecht voor het hele traject voor uw kozijnen.

Als specialist in de renovatie, deskundige in nieuwbouwprojecten en vaste partner voor particulieren, kunt u elk houtwerk aan ons uitbesteden. De keurmerken staan voor garanties, onze houtsoorten geven vertrouwen en onze werkwijze geeft u zekerheid. Van massa-aanvragen voor grote nieuwbouwprojecten tot aan sierwerk op luiken, wij weten hoe en garanderen efficiëntie en eerlijkheid.

Contact met Wesselink Kozijnen

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, e-mail of telefoon. Omdat Wesselink Kozijnen persoonlijk contact belangrijk vindt, zullen we vaak aansturen op een kennismakingsgesprek en locatie bezoek. Maar natuurlijk alleen als u dat wenst. Wij hebben een groot team aan bevlogen professionals voor u klaar zitten, zet ons aan het werk.

Hoge kwaliteit kozijnen

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Ruim 50 jaar expertise

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Uitstekende aftersales service

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Onze timmerfabriek

Onze timmerfabriek

Wesselink Montage is een onderdeel binnen de Wesselink Groep, wij monteren houten kozijnen die wij zelf inmeten, uitwerken en produceren. Daarnaast doen wij bouwkundige werkzaamheden voor onze opdrachtgevers indien gewenst. Houtrotherstel en onderhoud aan houten kozijnen uit, dit alles met een betrouwbaar team, bestaand uit vaste en gediplomeerde medewerkers die al jaren hun handen nergens voor omdraaien en wie geen uitdaging te groot is. Wij zijn een gediplomeerd bedrijf en in het bezit van VCA. We werken volgens de voorschriften die gelden in de branche. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf, zo dragen wij bij aan een stukje maatschappelijk ondernemen.

Onze timmerfabriek

Over Wesselink Kozijnen

In de A12-regio van Doetinchem tot en met Amsterdam is Wesselink Kozijnen al meer dan 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

  • Werken volgens de QRM-methode
  • 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten
  • Hoogwaardige producten,en het beste advies
Meer weten over Wesselink Kozijnen?

Al ruim 50 jaar kwaliteit, gecertificeerd & aangesloten bij: