Gegarandeerd de beste houten kozijnen in de regio Amsterdam conform de strenge eisen

De gemeente Amsterdam is koploper in het stellen van eisen voor de bouw. Het behoud van de originele uitstraling in de hoofdstad is van groot belang. Vanwege de werkwijze van Wesselink Kozijnen, mogen we zelfs in de gemeente Amsterdam het meest betekenisvolle houten gevelwerk verzorgen. Dit betekent in een project met strenge eisen, toch snelheid van levering en garantie van goed werk.

Lees verder

Direct aan de slag?

Gegarandeerd de beste houten kozijnen in de regio Amsterdam conform de strenge eisen

De gemeente Amsterdam is koploper in het stellen van eisen voor de bouw. Het behoud van de originele uitstraling in de hoofdstad is van groot belang. Vanwege de werkwijze van Wesselink Kozijnen, mogen we zelfs in de gemeente Amsterdam het meest betekenisvolle houten gevelwerk verzorgen. Dit betekent in een project met strenge eisen, toch snelheid van levering en garantie van goed werk.

Lees verder

Direct aan de slag?

De Amsterdamse schuiframen, dé houten kozijnen in de regio Amsterdam

Amsterdam staat bol van kenmerkende oude panden met daarin heel specifieke houten kozijnen. Waarschijnlijk zijn de schuiframen in de regio Amsterdam de meest bekende. Wesselink Kozijnen heeft veel van deze typerende houten kozijnen vervangen tijdens diverse renovatieprojecten. Wij maken deze schuiframen geheel in het uiterlijk van de originele kozijnen, u ziet geen verschil. Als gebruiker van de kozijnen merkt u echter wel degelijk verschil. Zo is het schuifraam aangepast naar het moderne draaikiepsysteem, voorzien van isolerend glaswerk en uitgerust met moderne beveiliging.

Andere projecten met houten kozijnen in de regio Amsterdam.

Bekende buurten in Amsterdam waar Wesselink Kozijnen de renovatie van het houten gevelwerk heeft verzorgd, zijn onder andere de Schimmelstraat en Carrillonstraat/Mauvestraat. In deze projecten was het essentieel om de aanpak van de woningen geheel conform de geldende regelgeving uit te voeren en de gehele buurt in oude staat te herstellen.

In de Gentiaanbuurt is Wesselink Kozijnen betrokken bij de renovatie van vier blokken woningen. In het totaal ging het om 390 gevelkozijnen en dakkapelkozijnen. Alle oude kozijnen zijn verwijderd en nieuwe houten kozijnen zijn teruggeplaatst. In een eerdere renovatie van de Gentiaanbuurt werden de originele houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen, maar deze kozijnen gaven de woningen niet de uitstraling die gezocht werd. Daarom werd Wesselink Kozijnen ingeschakeld om de originaliteit van de huizen weer terug te brengen. Schuiframen werden gemaakt, dakkapellen vervangen, gevelkozijnen vernieuwd en voordeuren opnieuw geplaatst.
Een mooi onderdeel van deze renovatie zijn de zogeheten wieber-kozijnen. De zeskantige houten kozijnen in ruitvorm inclusief glaswerk. De ruiten zijn tweekleurig gekit, zodat de kleuren bij zowel de binnen- als de buitenkant passen. Ook de sierluiken zijn door Wesselink Kozijnen vernieuwd, op deze manier is de Gentiaanbuurt weer helemaal hersteld volgens het oude aangezicht, maar met het hedendaags comfort en de huidige milieu- en veiligheidseisen.

Houten kozijnen bestellen voor de regio Amsterdam

Omdat Wesselink Kozijnen pas tevreden is, als alles volgens de wens van de opdrachtgever geleverd wordt, werken we met diverse keurmerken en gebruiken we alleen het beste hout voor uw project.

Houtsoorten en keurmerken

Wesselink Kozijnen draagt met trots het FSC-keurmerk en STIP-keurmerk. Deze keurmerken garanderen dat we alleen werken met verantwoord geproduceerd hout.

Houtsoorten

Accoya

Slijtvast en duurzaam.

Sapeli mahonie

Kleurt van roze naar diep roodbruin met een gouden glans.

Meranti

Duurzaam, goed te bewerken en vergrijst niet.

Beuken

Het belangrijkste hout voor de Nederlandse industrie.

Grenen

Naaldhout dat afkomstig is uit de Pinus-boom.

Keurmerken

TimmerSelekt Groep

Partnerschap dat garant staat voor het bieden van de best mogelijke oplossingen door de meest innovatieve methoden.

FSC keurmerk

Het gebruikte hout komt uit verantwoord beheerde bossen.

STIP
Garantie dat uitsluitend gewerkt wordt met volledig verantwoord geproduceerd hout.

KOMO-certificaat

Bewijs van geleverde kwaliteit.

VCA

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers: iedere dag gezond en veilig werken.

SGT-garantie/Hout 100%

Een verzekerde garantie van 10 jaar op timmerwerk.

Politiekeurmerk

Bewezen effectief tegen woninginbraken.

Houten kozijnen in de regio Amsterdam voor elke opdrachtgever

QRM-methode en precisie in de productie
Door de implementatie van de QRM-methode bij Wesselink Kozijnen is de voorraad altijd op orde, verloopt het productieproces efficiënt en is de communicatie duidelijk. Elke uitdaging in houten gevelwerk gaan we aan. U kunt als particulier eenvoudig een offerte aanvragen of bestelling plaatsen. Maar ook als u aannemer bent van een bouw- of verbouwopdracht, een groot nieuwbouwproject onder uw hoede heeft of aan de start van een ingewikkeld renovatieproject staat, kunt u Wesselink Kozijnen inschakelen. Wij kunnen u van advies voorzien, de productie van het houten gevelwerk voor onze rekening nemen, het transport verzorgen en zelfs uw houten gevelwerk plaatsen. We zijn niet voor niets een allround bedrijf. Ook wanneer u voor bepaalde fases binnen uw project andere partijen inschakelt, nemen wij de overige fases op ons. U bepaalt wat u van Wesselink Kozijnen nodig heeft.

Contact met Wesselink Kozijnen

Het contact met Wesselink Kozijnen kan starten via de website, e-mail of telefonisch. Uiteindelijk geven we de voorkeur aan persoonlijk contact en bezoeken we graag uw locatie.

U kunt online een eerste offerte aanvragen door aan te geven wat u van ons wenst, wat de locatie is en wat de basismaten voor het houten gevelwerk zijn. Voeg een foto toe van de bestaande situatie en omschrijf kort hetgeen u nodig denkt te hebben. Op basis van uw omschrijving zullen wij u een passende prijsopgave doen. Als het wenselijk is van uw kant, komen we persoonlijk met u kennismaken en bezoeken we uw locatie.

Wacht niet langer en schakel Wesselink Kozijnen in zodra u weet wanneer uw project gaat starten. Wij zullen alles in het werk stellen om u te ontzorgen en te voorzien van het beste houten gevelwerk.

Hoge kwaliteit kozijnen

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Ruim 50 jaar expertise

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Uitstekende aftersales service

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Onze timmerfabriek

Onze timmerfabriek

Wesselink Montage is een onderdeel binnen de Wesselink Groep, wij monteren houten kozijnen die wij zelf inmeten, uitwerken en produceren. Daarnaast doen wij bouwkundige werkzaamheden voor onze opdrachtgevers indien gewenst. Houtrotherstel en onderhoud aan houten kozijnen uit, dit alles met een betrouwbaar team, bestaand uit vaste en gediplomeerde medewerkers die al jaren hun handen nergens voor omdraaien en wie geen uitdaging te groot is. Wij zijn een gediplomeerd bedrijf en in het bezit van VCA. We werken volgens de voorschriften die gelden in de branche. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf, zo dragen wij bij aan een stukje maatschappelijk ondernemen.

Onze timmerfabriek

Over Wesselink Kozijnen

In de A12-regio van Doetinchem tot en met Amsterdam is Wesselink Kozijnen al meer dan 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

  • Werken volgens de QRM-methode
  • 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten
  • Hoogwaardige producten,en het beste advies
Meer weten over Wesselink Kozijnen?

Al ruim 50 jaar kwaliteit, gecertificeerd & aangesloten bij: