Kozijnen plaatsen voor aannemers

Als aannemer in een bouwproject bent u verantwoordelijk voor de coördinatie en uiteindelijke realisatie van uw bouwproject. Voor uw werk is het van groot belang dat uw partners de gemaakte afspraken nakomen. Wesselink Kozijnen is de partner waar u van op aan kunt.

Lees verder

Direct aan de slag?

Kozijnen plaatsen voor aannemers

Als aannemer in een bouwproject bent u verantwoordelijk voor de coördinatie en uiteindelijke realisatie van uw bouwproject. Voor uw werk is het van groot belang dat uw partners de gemaakte afspraken nakomen. Wesselink Kozijnen is de partner waar u van op aan kunt.

Lees verder

Direct aan de slag?

Afspraak is afspraak

Omdat u de verantwoordelijke bent in een kostbaar project, is het zaak dat u kunt rekenen op uw leveranciers en partners. Wesselink Kozijnen werkt volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en we zullen er alles aan doen de gemaakte afspraken na te komen.

QRM-methode

De kosten- en tijdbesparende werkwijze van Wesselink Kozijnen volgens de QRM-methode geeft u als aannemer de zekerheid dat de producten van Wesselink op de meest efficiënte manier worden gemaakt. QRM staat voor Quick Response Manufacturing en betekent dat alle werkprocessen geoptimaliseerde zijn. Zo is de interne communicatie en samenwerking op hoog niveau en zijn de voorraden perfect op orde. Door deze werkmethode bent u zeker van duidelijke doorlooptijden en ontvangt u helderheid in de gemaakte afspraken die door Wesselink Kozijnen nagekomen zullen worden.

Certificaten en keurmerken

Ieder bouwproject verdient aandacht en dient te voldoen aan de gestelde bouweisen. Wesselink Kozijnen begrijpt hoe belangrijk het is dat alle artikelen die gebruikt worden in uw bouwproject, voldoen aan de bouweisen. Hier mag voor u nooit twijfel over ontstaan. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse keurmerken, stichtingen en certificeringen. Wanneer u Wesselink Kozijnen inschakelt, hoeft u zich nooit zorgen te maken over bouweisen.

Een greep uit de belangrijkste keurmerken, samenwerkingsverbanden en certificeringen van Wesselink Kozijnen:
– Timmerselekt Groep
– STIP
– KOMO-certificaat
– VCA
– Politiekeurmerk
– SGT/Hout 100%

Renovatie

Renovatie is een vak apart en heeft andere regelgeving dan nieuwbouw. Als renovatie-specialist zijn wij de aangewezen partner in uw renovatieproject. Veel regelgeving wordt op gemeentelijk of provinciaal niveau bepaald en verschilt dus per regio of gemeente. Wesselink Kozijnen heeft de werkprocessen dermate goed ingeregeld dat wij zelfs in de meest strenge gemeenten gemakkelijk houten kozijnen kunnen leveren. Dit danken we onder andere aan de QRM-methode, maar ook aan jarenlange ervaring en het grote aantal bouwprojecten in de afgelopen 50 jaar. Wij kunnen de kleinst mogelijke afwijkingen, die te wijten zijn aan scheefbouw of togen, verwerken in het houten gevelwerk. Zo kunnen wij de Amsterdamse schuiframen met authentieke uitstraling produceren met de meest moderne technieken volgens de geldende bouweisen en passend maken voor ieder kozijn. En zo hebben we ook de Gentiaanbuurt in Amsterdam vernieuwd, zonder het pittoreske gevoel verloren te laten gaan.

Voor elk renovatieproject bent u bij ons aan het juiste adres. We horen graag welke uitdaging u voor ons heeft.

Particulier

Bent u door een particulier aangesteld om het bouwen of de verbouwing van hun woning of pand onder uw hoede te nemen? U kunt gerust Wesselink Kozijnen inschakelen voor het benodigde houten gevelwerk, zelfs inclusief de beglazing. U bent verzekerd van duidelijke communicatie, waardoor u uw particuliere opdrachtgever te allen tijde kunt verzekeren van het tijdig leveren van het juiste houten gevelwerk. Uw past eenvoudig de door ons afgegeven levertijd toe op uw project en kunt er gerust op zijn dat uw bestelling op tijd aanwezig is, zodat u hierdoor geen vertraging oploopt.
Omdat we ons houtwerk produceren en bewerken middels de QRM-methode is de doorlooptijd heel precies te bepalen bij aanvang van uw aanvraag. Deze methode maakt het mogelijk om kleine oplages of een enkel kozijn voor u te maken. Of het nu gaat om een strak nieuwbouwproject of een verbouwing die geheel in nostalgische stijl wordt gedaan.

Nieuwbouw

Bent u de aannemer van een prachtig nieuwbouwproject? Wat een mooie en uitdagende taak ligt u te wachten. Om het gehele project in goede banen te leiden, bent u afhankelijk van de betrouwbaarheid van veel verschillende partners. Daarom is het goed om te weten dat Wesselink Kozijnen op basis van uw aanvraag een duidelijke en haalbare doorlooptijd kan afgeven. Dit dankzij de kostenbesparende en tijdsefficiënte QRM-werkmethode. Geen twijfel over levertijden en geen onduidelijkheid over de prijzen.

Ook kunt u bij ons, naast het houten gevelwerk, de kozijnen inclusief beglazing bestellen. Wij leveren dan de kozijnen mét het glas erin, gekit en direct plaatsbaar. Wij kunnen zelfs zo ver gaan dat we de kit-kleur aanpassen op de gewenste RAL-kleur van de kozijnen. Ook als de binnen- en buitenzijde van het kozijn verschillen van kleur.
Neem dus gerust contact met ons op om uw vraag voor te leggen. De omvang van het project waarvoor u verantwoordelijk bent, is voor ons niet van belang. Uw wens, uw vraag en de manier waarop wij u kunnen helpen staat voorop.

Contact

Wie uw opdrachtgever ook is en wat de projectvraag ook is, Wesselink Kozijnen levert uw houten kozijnen zoals u dat wenst. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij Wesselink Kozijnen. We laten u graag zien hoe we werken en vertellen u meer over de wijze waarop wij het QRM-systeem hebben ingericht binnen de organisatie en wat dat voor u oplevert. U ziet onze specialisten aan het werk en we kunnen u meenemen in eerdere vergelijkbare projecten om een beter beeld te geven van het werk van Wesselink Kozijnen.

Hoge kwaliteit kozijnen

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Ruim 50 jaar expertise

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Uitstekende aftersales service

Officieel goedgekeurd door Welstandsbehteer voor het leveren van de kozijnen.

Onze timmerfabriek

Onze timmerfabriek

Wesselink Montage is een onderdeel binnen de Wesselink Groep, wij monteren houten kozijnen die wij zelf inmeten, uitwerken en produceren. Daarnaast doen wij bouwkundige werkzaamheden voor onze opdrachtgevers indien gewenst. Houtrotherstel en onderhoud aan houten kozijnen uit, dit alles met een betrouwbaar team, bestaand uit vaste en gediplomeerde medewerkers die al jaren hun handen nergens voor omdraaien en wie geen uitdaging te groot is. Wij zijn een gediplomeerd bedrijf en in het bezit van VCA. We werken volgens de voorschriften die gelden in de branche. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf, zo dragen wij bij aan een stukje maatschappelijk ondernemen.

Onze timmerfabriek

Over Wesselink Kozijnen

In de A12-regio van Doetinchem tot en met Amsterdam is Wesselink Kozijnen al meer dan 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

  • Werken volgens de QRM-methode
  • 50 jaar actief in renovatie- en nieuwbouwprojecten
  • Hoogwaardige producten,en het beste advies
Meer weten over Wesselink Kozijnen?

Al ruim 50 jaar kwaliteit, gecertificeerd & aangesloten bij: